Hakkımızda



Şahinler İnşaat Fethiye'nin gelişen inşaat sektöründe, deneyimli kadrosu ve çeşitli hizmetleri ile ön planda olan bir müteahhit ve inşaat şirketidir.

Fethiye bölgesinde sağlam, kaliteli ve modern inşaat çözümlerimiz, uygun bütçe ve esnek ödeme seçeneklerimizle hizmetinizdeyiz.

1975 yılında, Şahinler Grubu bünyesinde Şahin Kereste markası adı altında ilk adımını atmış, mobilya imalatı ve marangozluk işletmeciliği ile sektöre hizmet vermiştir. 2000 yılı itibariyle, toptan ve perakende olarak geniş bir ağaç ve işlenmiş çeşitleri yelpazesi ile faaliyetlerine devam etmiştir.

Şirket, 2013 yılında sektöre uyum sağlamak ve ihtiyaçlara cevap vermek amacıyla Şahin Door markası altında kapı imalatına başlamıştır. CNC, Lake, MDF, Melamin, PVC, Panel Camlı ve Panel Camsız kapı üretiminde uzmanlaşan Şahin Door, teknolojiye uyumlu ekipmanları ve profesyonel çalışanları ile Fethiye’de sektörün öncülerinden biri olmuştur.

Şahinler Grubu, Şah Kapak markası ile 2013 yılında CNC Özel İmalat birimini kurarak, özellikle yatak başı, ayna, seperatör gibi özel tasarımları son teknoloji makinelerle hayata geçirmektedir. Bu birim, hayal edilen çizim ve tasarımları kusursuz bir şekilde üreterek müşteri beklentilerini karşılamaktadır.

2016 yılında inşaat sektörüne giriş yapan Şahinler Grubu, Şahinler İnşaat markası altında kesintisiz bir şekilde hizmet vermektedir. Şahinler İnşaat, müşterilere verdiği tüm sözleri ve taahhütleri yerine getirerek, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktadır.

Tüm bu sektörlerde varlığını sürdüren Şahinler Grubu, Fethiye’nin kalite adresi olarak bilinmektedir. Kalitenin ve profesyonelliğin öncüsü olarak, sürekli gelişen teknolojiye uyum sağlamayı ve müşterilere en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.

Ekibimiz

Birbirinden Yetenekli ve Uzman Kadromuz Aradığınız Projeler için Hizmetinizde

Compare listings

Karşılaştırmak